Onze merken XP 100 en Keune kleuring, kleuren zonder beschadigen.

XP 100 is een merk voor professionele haarkleuring op basis van mediterrane kruidenextracten met speciale en etherische rozemarijnolie die het haar tijdens de kleuring beschermt en zo mooi en gezond houdt.

Met XP 100 wordt het haar tegelijk gekleurd en gevoed. De natuurlijke kruidenextracten en etherische oliën beschermen de hoofdhuid tijdens de kleuring. De natuurlijke ingrediënten van XP 100 hebben niet alleen een aangename, frisse geur, maar ook zuiverende antioxidante, kalmerende, verstevigende en antibacteriële eigenschappen. XP 100 is een permanente haarkleuring die een natuurlijk resultaat garandeert en grijs haar op een milde manier volledig dekt.

Keune Colour behoort tot de meest gebruikte haarkleuringen in kapsalons wereldwijd. Met een praktisch ongelimiteerd kleurenspectrum is Keune Color dè professionele haarverf, die eindeloze creativiteit biedt. Stralende kleurkracht met een prachtige natuurlijke weerschijn, wordt gecombineerd met optimale verzorgende eigenschappen en een super-conditie van het haar!

In natuurtinten, blond-, goud-, beige-, koper-, mahonie- of roodnuances wordt een volledige grijsdekking bereikt.